skip to Main Content

Als manager, bestuurder en eigenaar van bedrijven heeft Robert Evers ruim 25 jaar samenwerkingen en conflicten in allerlei soorten en omvangen meegemaakt. In kleine en in grote ondernemingen, tussen directieleden of eigenaren onderling, tussen leidinggevenden en medewerkers. Zowel bij regionaal als internationaal opererende bedrijven en in verschillende culturele settings.

Conflicten en langdurige verschillen van inzicht zijn belemmerend in allerlei samenwerkingsrelaties. Het oplossen ervan vergt moed, maar geeft uiteindelijk energie en een nieuw perspectief. Robert Evers ondersteunt zakelijke partijen bij het vinden van oplossingen bij vastgelopen verhoudingen.

Na zijn studie Technische Natuurkunde aan de TU Twente heeft hij gewerkt bij diverse multinationals in verschillende branches en verschillende functies.

Met natuurlijk gezag en het benodigde inlevingsvermogen begeleidt hij inmiddels al enkele jaren als zakelijk mediator ervaren en startende ondernemers bij (dreigende) geschillen. Als sparringpartner ondersteunt hij ondernemers éénzijdig bij onderhandelingen, handelen bij escalaties en bij het nemen van cruciale beslissingen rond zakelijke en personele samenwerkingen.

De voeling met de praktijk houdt hij doordat hij een deel van zijn tijd werkzaam is als managing director bij een internationale onderneming.

Door zijn ervaring met een veelheid aan HR-vraagstukken en inhoudelijke kennis als gecertificeerd arbeidsmediator kan Robert Evers werknemers en werkgevers begeleiden bij het oplossen van (internationale) arbeidsconflicten.

Robert Evers

sparringpartner & mediator
Back To Top