skip to Main Content

Er zijn momenten dat er zich lastige zaken aandienen of er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden in het leven van de ervaren of nieuwe ondernemer. Het sparren met een neutrale buitenstaander helpt u bij het maken van de juiste keuzes.

Een neutrale, deskundige buitenstaander die u met prikkelende maar positieve vragen uitnodigt om kritisch te kijken naar de zaken die spelen. Het verkrijgen van overzicht in overwegingen en belangen die een rol spelen en begrijpen welk gedrag in onderhandelingen u het meest optimale resultaat oplevert.

Als sparringpartner ben ik de persoon van buiten de onderneming. De persoon op wie u uw ideeën loslaat, waarmee u uw doelen kunt bespreken. Een sparringpartner hoeft niet persé een expert te zijn in uw branche, maar is analytisch en snel van begrip om met u mee te denken, u de juiste vragen te stellen. Juist de ervaring die hij meebrengt vanuit andere bedrijven waar soortgelijke zaken hebben gespeeld of spelen, kunnen u helpen tot de juiste inzichten te komen.

De doelgroep van ondernemers waar ik van nature en vanuit mijn ervaring de beste klik mee heb, zijn innovatieve Start-ups en de kleinere MKB ondernemingen. Sparringgesprekken vinden plaats in vertrouwelijkheid, kunnen periodiek of éénmalig plaatsvinden en eventueel met meerdere personen die betrokken zijn.

Robert Evers

sparringpartner & mediator
Back To Top